نقش ليزين در رشد پرورش دام

۱۷ بازديد

ليزين خوراك دام از اسيد هاي آمينه ضروري براي تك معده اي ها مي باشد كه به اندازه كافي در بدن حيوان ساخته نمي شود و نياز است كه به صورت سنتتيك به حيوان خورانيده شود

اما در نشخوار كنندگان تمام اسيد هاي آمينه ضروري و غير ضروري توسط ميكرو ارگانيسم هاي شكمبه سنتز مي شوند و اين امر نشخوار كنندگاني را كه قبلاً ميكروارگانيسمهاي شكمبه ي آنها تثبيت شده اند از اين مبنع غذايي بي نياز مي كند

آميني كه از جدا نمودن گروه كربكسيل اسيد هاي آمينه ليزين به وجود مي آيد (كاداورين) نام دارد

توانايي فعاليت نسبي اسيد آمينه لايزين 100 و درصد پروتئين خام آن 120 مي باشد

محصولات حاصل از تجزيه اسيد آمينه لايزين عبارتند از : كارنيتين و دستموزين

تركيب لايزين و گوانيدين و تبديل آن به هموآرژنين روش بالقوه اي براي اندازه گيري اتلاف درون زادي يك حيوان تحت شرايط تغذيه اي ويژه مي باشد. لايزين موجود در پروتئين ها در شرايط قليايي از طريق تركيب (او- متيل ايزويوريا) به همو آرژنين تبديل مي شود. هموآرژنين در دستگاه گوارش باز چرخ نمي شود زيرا در ساختمان بافت وارد نمي شود. پس از تزريق داخل وريدي ، هموآرژنين در دستگاه گوارش يافت نشد. لذا تمام لايزين موجود در مايع گوارشي بايد منشا درون زادي داشته باشد

براي خريد ليزين يا آگاهي از قيمت ليزين به سايت كيان تريد مراجعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.